Visum Turkije kopen

Wanneer je binnenkort naar Turkije afreist, heb je dus een visum nodig. Dit visum is 6 maanden geldig, waarbij je maximaal 90 dagen achter elkaar in Turkije mag verblijven. Binnen de 6 maanden mag je wel meerdere keren naar Turkije reizen op hetzelfde visum.

Het visum dien je tegenwoordig al aan te schaffen voordat je naar Turkije reist. Via het internet zijn verschillende aanbieders te vinden die een visum aanbieden. Als je via de website van de Turkse overheid, een visum aanschaft, dan kun je voor 20 dollar een visum krijgen. Deze site is echter in het Engels en je kunt hier alleen met een creditcard betalen: https://www.evisa.gov.tr/en/

Aanvragen in het Nederlands en meerdere betalingsmogelijkheden?

Er zijn ook andere websites die het visum voor Turkije aanbieden en verzorgen, maar daar kunnen bijkomende kosten aan verbonden zijn. Deze bureaus rekenen echter wel een toeslag voor kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van het visum, de transactiekosten, het personeel, belastingen en BTW en het aanbieden van meerdere betalingsmogelijkheden. Ook E-visamaken ze kosten voor het beveiligen van de website. Doordat ze deze kosten dus doorberekenen op jou als klant, zal het visum bij dit soort aanbieders duurder uitvallen.

Wil je het visum graag in het Nederlands aanvragen en de mogelijkheid hebben om te kunnen kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden hebben, dan is het raadzaam om te zoeken naar een aanbieder waar je het visum voor Turkije snel, veilig en betrouwbaar kunt aanschaffen. Zoek naar een aanbieder die gebruik maakt van een beveiligde (SSL)verbinding en je dus zeker weet dat je betaling ook verloopt via deze beveiligde verbinding.

Wanneer je zeker weet dat de aanbieder gebruikt maakt van een ssl verbinding dan kun je vaak kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden. De keuze is echter wel per aanbieder verschillend. De volgende betaalmethodes worden aangeboden;
CreditCard
iDeal
Bankoverschrijving
PayPal
Mister Cash (België).

Kaart van TurkijeWanneer je het bedrag via één van deze manieren hebt betaald, zal het visum worden aangemaakt en vaak binnen 24 uur naar je persoonlijke mailbox worden gestuurd.Vergeet je visum na ontvangst niet te printen en mee te nemen!