Betalen met iDeal

iDeal

Een visum kopen op het vliegveld, hoeft dus niet meer. Je kunt vanuit huis, vanachter je computer een visum aanvragen en bij meerdere aanbieders ook nog betalen via het veilige en betrouwbare IDeal. Het meest gebruikte betaalmiddel, dat zeer veilig en betrouwbaar is. Wanneer je gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, is het mogelijk om te betalen met iDeal.

Het betalen met iDeal gaat heel simpel en eenvoudig. Wanneer je alle gegevens goed hebt ingevuld op het aanvraagformulier, kies je IDeal als betalingsmethode. Je zult dan worden doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving. Je hoeft je dus nergens te registreren of bestanden te downloaden om met IDeal te betalen. Eenmaal in je vertrouwde bankomgeving, zal de rekening voor je e-visum al klaar staan. Alle relevante gegevens zijn dan al ingevuld. Als je deze gegevens hebt gecontroleerd kun je de betaling bevestigingen op de voor jouw bekende manier, met bijvoorbeeld een Tan-code of Digipas. Bevestig de betaling. Het bedrag voor het e-visum zal direct van de rekening worden afgeschreven. Hierna zal je een bevestiging van de betaling van het e-visum ontvangen en zal de aanvraag van je e-visum verder worden verwerkt. Binnen 24 uur zal je het e-visum vervolgens in je persoonlijke mailbox ontvangen.

Na ontvangst van het visum dien je het alleen nog uit te printen en in je paspoort te stoppen, zodat je dit visum bij aankomst in Turkije, samen met een geldig identiteitsbewijs, kan tonen aan de douane. Het visum is 6 maanden geldig, waarbij je maximaal 90 dagen achter elkaar in Turkije mag verblijven. Zorg dat je het visum je gehele verblijf in Turkije bij je draagt want je kunt op de vreemdste plekken in Turkije een paspoortcontrole krijgen.

Bereid je reis naar Turkije goed voor en vraag een e-visum dan ook ruim op tijd aan!