Betalen met Mr. Cash

Het is dus niet meer mogelijk om je visum voor Turkije op het vliegveld kopen. Je moet dus voordat je afreist naar Turkije zorgen dat je een visum in je bezit hebt, zodat je deze bij aankomst in Turkije kunt tonen. Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk en snel online.

Mister Cash / Bancontact

Bij de officiële site van de Turkse overheid kun je het Turkse visum kopen en betalen met een creditcard. Deze site is echter wel helemaal in het Engels. Omdat er veel Belgen zijn die geen creditcard hebben zijn er ook online aanbieders van Turkse visa, waar je de keuze hebt om met andere betalingsmethoden te betalen. Zo zijn er ook diverse aanbieders die Mister Cash aanbieden.

Hoe betaal je met Mister Cash?

Mistercash is een populaire manier van betalen in België. Het is niet moeilijk om te gebruiken en het is een snelle, veilige en betrouwbare manier van betalen. Als je het aanvraagformulier voor je e-visum hebt ingevuld, krijg je het verzoek om te betalen. Kies dan voor de button Mister Cash. Je zult hierna worden doorgeleid naar de betaalpagina van je eigen online bank. Dit is volledig veilig en te vertrouwen omdat de banken werken met strengen veiligheid systemen en je gegevens via SSL servers versleuteld worden verstuurd.

BelgiëDe betaalgegevens van het e-visum staan op je scherm. Je hoeft niets meer in te vullen alleen nog maar te betalen. Het werkt hetzelfde als internetbankieren. Je moet een login en paswoord invullen en je hebt een digipass nodig. De Bancontact/Mistercash pas moet in die digipass worden geschoven en je moet de instructies op je beeldscherm volgen. Als alles is ingevoerd, krijg je nog een cijfer. Dit cijfer dient als elektronische handtekening. Hiermee kun je de betaling bevestigen. Als dit allemaal is gelukt zal je worden teruggebracht naar de aanbieder van het e-visum.

Als de visum aanbieder de betaling binnen heeft, zal het de aanvraag van het e-visum verder afronden en zal je e-visum binnen 24 uur naar je toe worden gestuurd als je kiest voor de optie email. Wil je het visum als post ontvangen, dan duurt de bezorgtijd wat langer!