Betalen met PayPal

Online zijn er verschillende websites waar je een visum voor Turkije aan kunt vragen. Bij veel van deze aanbieders is het mogelijk om met PayPal te betalen.
Kies je voor PayPal, dan heb je de mogelijkheid om snel, veilig en eenvoudig met je emailadres te betalen en betalingen van derden te ontvangen. Het gebruik ervan is gratis. Je moet er alleen een PayPal account voor aanmaken.

PayPal evisa

Heb je nog geen account bij PayPal dan kun je snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, is het mogelijk om je bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening te koppelen. Deze keuze is optioneel, maar wel erg handig. Wanneer je een rekening moet betalen, hoef je geen geld op je PayPal rekening te hebben want de betaling wordt dan direct van je eigen bankrekening/creditcard afgeschreven.
Kies je er voor om je bankrekening niet te koppelen aan je PayPalaccount dan is het dus nodig om saldo aan je PayPalrekening toe te voegen, zodat rekening rechtstreeks van je PayPalrekening kunnen worden betaald.

Hoe je visum met PayPal betalen?

Nadat je het aanvraagformulier correct hebt ingevuld, (let hierbij op dat de gegevens uit je paspoort overeenkomen met hetgeen je hebt ingevuld op het aanvraagformulier), dan kies je voor de betalingsmogelijkheid PayPal. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen PayPal betaalomgeving en log je in met je eigen emailadres en wachtwoord. De bestelling van het visum staat in beeld en deze gegevens zijn belangrijk om nauwkeurig te controleren. Klik op `Betaal` om definitief te betalen.Vervolgens wordt het bedrag afgeschreven van je PayPalaccount en wordt je door PayPal een betalingsbevestiging per email toegestuurd.

Nadat de visumaanbieder de betaling heeft ontvangen, zal de aanvraag van het visum verder worden behandeld en zal je het officiƫle Turkse e-visum binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.